Venudes més de 2.500 entrades en un sol dia per al concert de Quevedo a Torrevieja

Les entrades, a un preu únic de 20 euros, es poden adquirir a través de les web entradesatualcance.com i colorincoloradofest.com
31.08.2022
concierto
El cantant canari amb només 21 anys pot presumir de tenir més de 31 milions d'oients a Spotify, davant de grans noms de la música mundial com Harry Styles, Bad Bunny o Rosalía

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, ha informat que des que ahir es van posar a la venda les entrades per al concert de dissabte que ve, 17 de setembre, del cantant canari Quevedo, se n'han venut més de 2.500 entrades, fet que suposa gairebé el 25% de l'aforament que es preveu per al concert que se celebrarà al Parc Antonio Soria.

Les entrades, a un preu únic de 20 euros, es poden adquirir a través de les web entradesatualcance.com i colorincoloradofest.com.

Domingo Paredes anima tots els joves que assisteixin a aquest gran concert de tancament d'estiu dels festivals que s'han celebrat a Torrevella i que han estat tot un èxit d'assistència i organització, per la qual cosa felicita totes les persones que hi han participat en aquests.

Pedro Luis Quevedo o Quevedo a seques, com és anomenat al món de la música, és l'autor de la cançó “Quedate”, el seu major èxit fins ara, coneguda ja com la cançó de l'estiu 2022, encara que no és l'únic gran tema en què ha participat. “Si Volen Frontear” i “Cayó La Noche'” són altres dels temes en què ha participat el cantant canari que, amb tan sols 21 anys, pot presumir de tenir més de 31 milions d'oients a Spotify.

Quedate és la cançó més escoltada d'aquest estiu i, amb ella, ha aconseguit una cosa inèdita: ser el primer espanyol que ocupa el número 1 de la llista de Spotify Global. Per darrere queden grans noms de la música mundial com Harry Styles, Bad Bunny o Rosalia, que no han pogut estar a l'alçada de l'autotune d'aquest jove artista urbà espanyol.