Presentada la Mitja Marató de Torrevella 2023 que se celebrarà el 26 de febrer de 2023

Avui s'han obert les inscripcions per participar en aquesta històrica prova d'atletisme de Torrevella, a través del web mediamaratontorrevieja.es
01.09.2022
medio maraton 2023

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, amb la regidora d'Esports, Diana Box, el president del Club Atletisme Torrevella, José Manuel Pizana, i Luis Manuel Corchete, atleta olímpic i organitzador de la prova, ha presentat avui la matí 35a Mitja Marató de Torrevella, que recupera la seva data tradicional de celebració, el 26 de febrer de 2023.

Avui s'han obert les inscripcions per participar en aquesta històrica prova d'atletisme de Torrevella, a través del web mediamaratontorrevieja.es. El preu és de 15 euros per a la mitja marató i de 10 euros per als 5 quilòmetres (5k). El termini dinscripció es mantindrà obert fins al 23 de febrer de 2023.

Les categories per a la mitja marató serà des de Sub20 (+18 anys) fins a Màster 75 (+75 anys), mentre que per a la cursa de 5k serà des de Sub16 (+14 anys) fins a Màster 75 (+75). Com a novetat en aquesta 35a edició seran les quatre categories especials d'Inclusió: corredors amb discapacitat física amb cadira de rodes, corredors amb discapacitat sensorial (auditiva i visual), corredors amb discapacitat física i corredors amb discapacitat intel·lectual.

El circuit de la prova està homologat i s'emmarca dins del calendari nacional de la Reial federació espanyola d'atletisme. A tot el recorregut hi haurà un gran desplegament amb assistència sanitària per atendre qualsevol incidència i en línia de meta s'instal·larà un hospital de campanya. A més d'efectius de Policia Local i Protecció Civil, es preveuen uns 200 voluntaris, que estaran repartits per tot el recorregut de la prova.

Per acabar, des de l'organització es preveu la participació d'uns 1.200/1.400 corredors en aquesta propera edició del 2023.