Obert el termini per participar al 4t Concurs de Fotografia "Homenatge a l'engròs"

05.09.2022
mayores

La regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Torrevella, Inmaculada Montesinos, informa que ja s'ha obert el termini per participar al 4t Concurs de Fotografia Homenatge al Major. El tema del concurs en aquesta edició és “Un sentiment del gran. Una mirada, una postura, un somriure”.

Podran participar-hi pensionistes i majors de 60 anys, empadronats a Torrevella, havent de presentar un màxim de dues fotografies per concursant. Les fotos s'han d'enviar al correu terceraedat@torrevieja.eu . La data límit de presentació serà dimarts, 27 de setembre.

Finalment, Inmaculada Montesinos ha informat que el lliurament de premis d'aquest 4t Concurs de Fotografia se celebrarà el dissabte, 1 d'octubre, Dia Internacional de les Persones d'Edat, en una Gala al Teatre Municipal de Torrevella, que organitza la Regidoria de Gent Gran.

A la passada edició de 2021, es van presentar 30 persones a aquest concurs, sent els guanyadors:

1r. ÀVIOS AL MAR, de Maribel Juárez.

2n. MANS AMIGAS, de Pedro Gallego.

3r. PALMERES, de Purificació Cavalar.