Minut de silenci i hissada de la bandera del Regne Unit a mig pal a la Plaça de la Constitució

09.09.2022
izado bandera

Avui al matí divendres, 9 de setembre, a la plaça de la Constitució s'ha guardat un minut de silenci i s'ha hissat a mig pal la bandera del Regne Unit amb motiu de la mort el dia d'ahir de la Reina Isabel II .

Al minut de silenci hi ha assistit l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i gran part de la corporació municipal, a més de membres de diferents associacions de residents britànics.

Posteriorment s'ha procedit a la signatura al llibre de condols que situat a l'entrada de l'Ajuntament, en què qualsevol ciutadà doni el seu sentit condol a la família reial britànica.

L'alcalde ha mostrat el seu condol en nom de tot el poble de Torrevella als més de 5.000 residents britànics censats a la ciutat i que són autèntics torrevellins. Eduardo Dolón ha lloat la figura d'Isabel II, indicant que ha estat un exemple com a reina i un referent per als ciutadans del Regne Unit i també per a la resta del món, havent representat perfectament el poble britànic durant els darrers 70 anys.

Eduardo Dolón ha informat que la bandera es mantindrà tres dies al pal de la plaça de la Constitució i que els propers dies s'oficiarà una missa funeral a l'Església de la Immaculada Concepció, amb la presència de representants de totes les associacions britàniques de Torrevella.