Torrevella va gaudir del "Handbol al Carrer"

El passeig Vista Alegre es va omplir d'handbol a la tornada del circuit d'handbol a l'aire lliure que recorre la Comunitat Valenciana
12.09.2022
handbol

Més de 250 participants es van donar cita dissabte passat al Passeig Vista Alegre en el retorn de Handbol al Carrer. Torrevella i el seu enclavament fabulós al costat del Mar Mediterrani van ser testimonis d'un matí ple d'esport a l'aire lliure marcat per la participació de nens i nenes de totes les edats.

El circuit, organitzat per la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrevella, suma ja nou parades en tot just onze mesos al llarg de tot el territori valencià i aconseguint una participació superior a les 2.000 persones.

Esportistes de clubs d'handbol de tota la província d'Alacant, així com d'altres modalitats esportives de la ciutat de Torrevella no es van voler perdre l'estrena de la segona temporada de Handbol al Carrer, amb tres pistes habilitades al llarg del Passeig Vista Alegre , a més de la zona gaming especialitzada en handbol dins de l'aposta de la FBMCV per la innovació en col·laboració amb Valengame.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box, va celebrar “poder comptar de nou amb Handbol al Carrer a la nostra localitat després de la bona acollida que va tenir l'any passat i que tant interès va despertar”. Box Alonso va destacar "el mèrit d'omplir el Passeig Vista Alegre d'handbol, fet que a més de la demostració del treball que realitza la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana suposa la confirmació de l'arrelament que té aquest esport a la nostra ciutat"

Pedro Fuertes va agrair “el suport incondicional de l'Ajuntament de Torrevella a totes les activitats que impulsem des de la Federació, ja no només per a competicions sinó també per treure l'esport al carrer. El president de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana va reconèixer que “és una gran notícia tornar a gaudir de 'Handbol al Carrer' com a eix vertebrador del territori, que és també un dels nostres principals objectius”.