El dissabte, 22 d'octubre, el CEIP Cuba celebra el 50è aniversari (1972-2022)

15.09.2022
cuba

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, el regidor d'Educació, Ricardo Recuero, i la directora del CEIP Cuba, Ana María Torres, han presentat avui els actes programats amb motiu del 50è aniversari del col·legi Cuba.

La celebració d'aquestes Noces d'Or del centre escolar més antic de Torrevella serà al mateix Col·legi Cuba (Accés Carrer Zoa) que obrirà les portes a les 18.30 hores, començant l'acte a les 19.15 hores.

L'alcalde de Torrevella, antic alumne del Col·legi Cuba, ha felicitat la seva directora i tots els professors d'aquest centre per haver preparat aquesta gran festa per celebrar aquesta efemèride, així com les regidories d'Educació i de Festes per haver col·laborat intensament que es faci realitat.

Les persones que vulguin acudir a aquest esdeveniment hauran de portar posada una polsera solidària (preu de 3 euros, per ajudar a associacions benèfiques locals) que podran adquirir als següents punts de venda:

-Clínica de fisioteràpia Manuel Payá (C/Pedro Lorca, 87)

-Panadería Mudopan (Avd. Diego Ramírez Pastor, 152 ic/Clemente Gosálvez, 10)

-Boutique Victoria Alarcón (C/Fotògrafs Darblade, 7)

-La Glorieta Cafè (C/Maldonado, 1)

-Calçats Sabel (C/Vicent Blasco Ibáñez, 22)

-Farmàcia Vera (C/Azorín, 7)

-BricoAndrés (C/Zoa, 42)

-Estany Expenduría nº1 (C/Caballero de Rodas, 95)

-Col·legi Cuba (C/ Mestre Casanovas, 4)

L'acte començarà amb un concert que oferirà l'Orquestra Simfònica Juvenil de Torrevella, acompanyada per l'Escola Municipal de Dansa i que interpretarà un repertori que farà les delícies de tots els presents.

A les diferents pistes del pati del col·legi trobarem cartells amb l'any de naixement dels alumnes i serà el punt de partida per tornar a retrobar-se tant amb els companys/es com amb els mestres/es amb qui tant van compartir.

També hi haurà un photocall i una pantalla de projecció de fotografies del Col·legi Cuba des de l'any 1972, any en què es va inaugurar, fins als nostres dies.

Posteriorment, s'obriran unes barres i food truck a càrrec de l'Associació Benèfica Nova Fraternitat, amb tot tipus de menjar i beguda a preus assequibles per a tothom i Frank Anthony Dj serà l'encarregat d'amenitzar la vetllada punxant temes de totes les èpoques.

Com a colofó final tots els assistents podran gaudir d'un concert de música pop/rock de la mà del grup de música “Movida EGB”, que segur ens transportarà a aquells anys que passem a l'escola i ens farà ballar sense parar al ritme d'aquestes. cançons.

En definitiva, promet ser una vetllada per al record, el retrobament, l'emoció, el riure, el ball i sobretot per felicitar una escola pública que des de l'any 1972 fins avui ha fet feliç tot el seu alumnat i ho més important, ha deixat empremta al seu cor.