Obert el termini d'inscripció dels Cursos d'Espanyol per a Residents Internacionals

Les classes seran impartides a la seva pròpia seu pel Centre d'Estudis Königin de Torrevella, amb una durada de 10 setmanes en mètode intensiu
27.09.2022
CONCEJALÍA DE RESIDENTES INTERNACIONALES
La Regidoria de Residents Internacionals de l'Ajuntament de Torrevella, que dirigeix Gitte Lund, organitza la III edició de cursos d'espanyol per a residents internacionals empadronats a la nostra ciutat.

Les classes seran impartides a la seva pròpia seu pel Centre d'Estudis Königin de Torrevella, amb una durada de 10 setmanes en mètode intensiu. Per això, l'Ajuntament ha adjudicat un contracte menor a aquesta acadèmia per un total de 8.600 euros.

A més del curs teòric, els alumnes i les alumnes dels cursos realitzaran visites a llocs emblemàtics de la localitat i es desenvoluparan diverses activitats per interactuar amb la ciutadania.

El termini d'inscripció comença avui dimarts, 27 de setembre, i finalitza l'11 d'octubre, i es pot formalitzar la matrícula a través del Registre PROP (amb cita prèvia) o per seu electrònica del web de l'Ajuntament de Torrevella.