Cuida la teva salut auditiva: una iniciativa d'Audika en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrevella, per conscienciar la població sobre la importància de tenir cura de la seva audició

L'esdeveniment se celebrarà el divendres, 7 d'octubre, al mercat ambulant setmanal de Torrevella
28.09.2022
ok
S'habilitarà un espai per realitzar proves auditives a tots els interessats de forma gratuïta en horari de 9.00 a 14.00 hores

Torrevella acull divendres, 7 d'octubre, una jornada dedicada a la salut auditiva, on es vol conscienciar de la importància de les revisions. Una iniciativa pionera que cerca sensibilitzar la població per prevenir possibles problemes derivats d'una pèrdua auditiva.

Per això, gràcies a la col·laboració d'Audika centres auditius i l'Ajuntament de Torrevella, entre les 9.00 i les 14.00 hores, els ciutadans podran realitzar-se una prova auditiva de forma completament gratuïta. A través d'aquesta prova, els ciutadans podran conèixer el nivell d'audició i rebran informació sobre senyals i símptomes que evidencien una possible pèrdua auditiva. A més, a cada participant se li lliuraran diferents regals.

Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS) més de 1.500 milions de persones al món pateixen algun tipus de pèrdua auditiva. No detectar una pèrdua auditiva a temps genera problemes socials (aïllament, manca de comunicació…), físics (cansament, estrès, marejos…), psicològics (depressió, irritabilitat, desconfiança…) i cognitius (demència, alzheimer…). És per això que és molt important revisar l'audició una vegada a l'any.

Si desitges més informació sobre la iniciativa pots trucar al telèfon gratuït: 900 31 40 33 o escriure a info@audika.es .