Joventut presenta la seva agenda Jove Tardor 2022

Un Survival Zombie a La Mata, un viatge a Port Aventura i la Gymkhanica de Festes Patronals, principals atractius de la programació juvenil d'aquesta tardor
28.09.2022
agenda

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, informa que ja està disponible la nova Agenda Jove de Tardor del Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ), corresponent als mesos d'octubre, novembre i desembre.

Domingo Paredes ha indicat que un total de 15 activitats i esdeveniments componen la nova programació juvenil de l'últim trimestre de l'any, destacant per Halloween un Survival Zombie, "Sobreviu a la Torrevella Zombie", a la pedania de La Mata, el 31 d'octubre, que ben aviat serà presentat; el festival de curts de cinema de terror Torrerífico, en col·laboració la seu de la Universitat d'Alacant a Torrevella i l'Associació juvenil La Comarca i, de nou, un viatge a Port Aventura el cap de setmana del 5 i 6 de novembre. A més, repeteix aquest any la ja tradicional Gymkhanica de Festes Patronals, que celebra aquest any la seva VIII edició i es farà dissabte, 3 de desembre.

Pel que fa a formació, comença el 3 d'octubre al CIAJ el curs oficial de monitor de lleure i lleure educatiu infantil i juvenil, i durant tot el trimestre, hi haurà varietat de cursos i tallers com un taller de dansa contemporània, curs de beatbox , taller de lettering i un curs d'anglès preparació pel nivell B1. A més, s'oferirà un curs de preparació interessant per a les proves d'accés a grau mitjà de Formació Professional.

Es destaca també el concurs autonòmic de l'IVAJ “No em toquis el whatsapp” per fomentar la participació i la conscienciació sobre la violència contra les dones entre els joves dels IES.

Continuen les sortides d'oci inclusiu, les converses en anglès amb voluntaris i altres activitats amb l'Associació Juvenil La Comarca com a tornejos de videojocs Smash Bros i un taller de softcombat, entre d'altres.

El regidor de Joventut recorda que per a més informació i inscripcions sobre les activitats de Joventut, els interessats poden acudir presencialment al CIAJ o informar-se a través de les seves xarxes socials, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torrevieja.eu i al web municipal www.torrevieja.es .