Aquesta tarda s'ha celebrat al Teatre Municipal de Torrevella el Dia Internacional de la Gent Gran

Ball en línia, pasdoble, bachata, flamenc, música en viu, concurs de fotografia i concurs de vídeo de xarxes socials, tot això ha protagonitzat la meravellosa gala celebrada aquesta tarda.
01.10.2022
ok

). L'1 d'octubre se celebra aquesta festivitat que, aquest any, l'ONU ho ha condecorat sota el lema “la resiliència de la gent gran en un món canviant” i és que aquest any, després de tot el que hem passat, ens ho han fet demostrat.

Reconèixer les aportacions de la nostra gent gran, promoure la inclusió, conèixer les seves necessitats i perspectives és fonamental per a tots els àmbits de la nostra vida.

Per això aquesta tarda, el Teatre Municipal de Torrevella, s'ha vestit de gala per celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran, en el qual han actuat els grups de ball següents:

Grup de ball “Rocieros de Sevilla”, dirigits per: Pepa Palazón

Grup de ball en línia de la Macro, dirigit per: José i Angelines.

Grup de Balls de Saló, dirigit per: Tomás Peláez

Grup “Sabor i Ball” del Centre Polivalent de La Mata, dirigit per: Carmen López.

Grup de ball “Amanecer Rociero”, dirigit per: Pilar Hernán-Gómez

Tot seguit, s'ha procedit al lliurament de premis del II Concurs de Fotografia convocat per la regidoria de Gent Gran. L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón juntament amb la regidora de Gent Gran, Inmaculada Montesinos, han estat presents per atorgar els premis juntament amb el jurat del concurs, que ha estat compost per:

-D. Fernando Guardiola Molina, director de la revista “Objectiu Torrevella”.

-Dña. Carmen García Navarrete, directora de la revista “Tot Torrevella”

-D. Joaquín Martínez Sánchez, fotògraf professional.

S'han presentat 23 fotografia de les quals 3 han resultat guanyadores després de la decisió del jurat:

1r premi: Tendra d'Ana Calderón.

2n premi: “Somriure al passat” de Manuela Martínez Bayón

3r premi: “Mirant al mar, vaig somiar” de Marivi Espinosa Sánchez

El premi de Xarxes Socials al vídeo que ha aconseguit, des de l'1 d'octubre del 2021, més visites amb 586.143 interaccions, ha estat per al grup “Sabor i ball” del Centre Polivalent de La Mat, dirigit per Carmen López.

A més, s'ha volgut retre homenatge a una persona molt especial, que ha fet moltes aportacions a les activitats de la gent gran com a president de la Casa de Tercera Edat de La Mata i com a creador de l'Associació de Veïns de La Mata, amb tot tipus d'esdeveniments, activitats, viatges i amb la seva participació a tots els esdeveniments festius de Torrevella al Sr. Salvador García Hernández.

Per acabar, ha tancat l'acte Mari Fé Ramírez delectant-nos amb la seva veu en viu i en directe acompanyada del piano.