Antonio De la Torre, guanyador de diversos premis Goya, actuarà diumenge, 9 d'octubre, al Teatre Municipal de Torrevieja

03.10.2022
un hombre de paso

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, informa que aquest proper diumenge, 9 d'octubre, a les 20:00 hores, es representarà al Teatre Municipal l'obra “Un hombre de paso”, protagonitzada per l'actor Antonio de la Torre.

L'actor malagueny dóna vida a les taules a un membre de la Creu Roja que va emetre informes erronis sobre el que passava als camps nazis. Amb l'holocaust com a teló de fons, el premiat actor Antonio de la Torre porta aquest cap de setmana a Torrevella l'obra 'Un hombre de paso', muntatge que suposa la tornada als escenaris teatrals de l'intèrpret malagueny després de deu anys absent. De la Torre estarà acompanyat per María Morales i Juan Carlos Villanueva, en una peça teatral que dirigeix el cineasta Manuel Martín Cuenca basada al documental 'Un vivant qui passi', de Claude Lanzmann.

La dramatúrgia és a càrrec d'un altre gran del cinema, Felipe Vega. A l'obra es narra una trobada fictici entre dos personatges reals: el suís Maurice Rossel, cap d'una delegació de la Creu Roja Internacional que va visitar els camps d'extermini nazis sense «assabentar-se» del terrible que hi passava i el jueu Primo Levi, un químic que va sobreviure a l'infern d'Auschwitz. En el repartiment hi intervé també una incisiva periodista, que posa contra les cordes Rossel. Antonio de la Torre qualifica el seu personatge, l?informador de la Creu Roja, d?un «gran mediocre» i alerta que si no aprenem dels errors del passat, les atrocitats de l?holocaust «poden tornar a passar».

Entrades a la venda a culturatorrevieja.com.