El gran musical de l'heroi del monopatí, Skate Hero, per primera vegada a Torrevella

El Teatre Municipal acollirà aquest proper dissabte, 8 d'octubre, a les 19.00 hores, el musical Skate Hero, directe des de Madrid
03.10.2022
skate hero

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, informa que aquest proper dissabte, 8 d'octubre, a les 19.00 hores, el Teatre Municipal acollirà el musical Skate Hero, que narra les vint-i-quatre últimes hores de la vida d'Ignacio Echeverría .

La narració es proposa des del punt de vista del pare, en el temps que escriu el llibre «Així era el meu fill, l'heroi del monopatí». Un musical que ens porta molt més enllà d'un espectacle, ja que aquesta adaptació es fusionen la música, les coreografies i sobretot les emocions que ens van traspassar a tots quan el món va patir de llarg a llarg de la seva geografia, una sèrie d'atacs terroristes, que tant hem conegut al llarg de la història en aquest país.

Tota Espanya i el món sencer van conèixer Ignacio Echevarría, treballador de banca, per l'heroic desenllaç de la seva vida. El 3 de juny del 2017, Ignasi tornava de patinar amb dos dels seus amics ia la zona del Pont de Londres es van trobar de front amb un atemptat gihadista.

Skate Hero neix amb una vocació marcadament educativa. La música i el teatre són una llera ideal de transmissió de valors, especialment al món juvenil, alhora que són una escola on desenvolupar capacitats artístiques.

Entrades a la venda a culturatorrevieja.com.