Ja està disponible el carnet jove en versió digital

Joventut informa que ja es pot sol·licitar el carnet jove europeu i alberguista, per a joves de 14 a 30 anys, en versió digital a través del web de l'IVAJ
05.10.2022
CARNET_JOVE_DIGITAL
La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella informa que ja està disponible en format digital el carnet Jove Europeu i Alberguista. D'aquesta manera, les persones amb edats compreses entre els 14 i els 30 anys, tots dos inclusivament, interessades a obtenir el Carnet Jove poden sol·licitar-lo online a través del web https://ivaj.gva.es/es/carnetjove i rebran automàticament el carnet digital al vostre correu electrònic. Això permetrà que els usuaris i usuàries puguin portar-lo al dispositiu mòbil, cosa que suposarà una major comoditat en la seva utilització.

Per accedir al formulari en línia no és necessari certificat digital; la persona sol·licitant només ha d'emplenar un qüestionari amb les dades personals i el pagament de la taxa corresponent s'efectua a través de la plataforma en línia.

Els joves que vulguin rebre també la credencial en format físic poden seleccionar-ne la recollida al Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ) Torrevella). Els qui prefereixin sol·licitar el Carnet Jove presencialment, podran continuar fent-ho també al CIAJ com fins ara.

Per part seva, les dones víctimes de violència de gènere i les persones joves pertanyents a col·lectius vulnerables exemptes del pagament de la taxa, així com els joves amb NIE o passaport, hauran d'acudir (de manera temporal) presencialment a l'IVAJ o als ajuntaments per sol·licitar el seu Carnet Jove.

El Carnet Jove permet a les persones joves de la Comunitat Valenciana beneficiar-se de descomptes i avantatges en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu o de consum, a Espanya ia Europa. Es tracta d´un programa de l´Associació Europea del Carnet Jove, de la qual forma part l´IVAJ i, per tant, l´àrea de joventut de l´Ajuntament de Torrevella. A més, el carnet incorpora la credencial d'alberguista, vàlida en albergs juvenils de la xarxa Hostelling International a tot el món amb un 2x1. Actualment, gairebé 200.000 joves de la Comunitat Valenciana tenen el Carnet Jove.

A nivell local, per exemple, els titulars del Carnet Jove tenen descomptes a l'àrea d'Esports, en bons de piscines municipals i gimnàs municipal, cinemes IMF, Aquópolis Torrevieja, restaurants fast food com KFC, Burger King o Subway, centres de formació i acadèmies i clíniques, entre d'altres.
Per a més informació sobre el Carnet Jove els interessats poden acudir presencialment al CIAJ o informar-se a través de les seves xarxes socials, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torrevieja.eu i al web municipal www.torrevieja.es .