Presentat el VII Festival "Gastro Vegabaja" que se celebrarà del 28 al 30 d'octubre

Per primera vegada se celebrarà a l'Auditori Internacional de Torrevella
06.10.2022
Gastro_vegabaja_torrevieja_2022
La regidora de Turisme i Hostaleria, Rosario Martínez, el director general de Turisme Comunitat Valenciana, Herick Campos, i el president de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Torrevella i Comarca (AEHTC), José Ignacio Pastor, han presentat avui al matí el VII Festival Gastrocultural del Baix Segura “Gastro Vegabaja” que tindrà lloc del 28 al 30 d'octubre a l'Auditori Internacional de Torrevella.

Aquest esdeveniment gastronòmic se celebra per primera vegada a l'Auditori Internacional de Torrevella, on acollirà 15 expositors i comptarà amb diverses activitats per a tots els públics. Una edició comptarà amb un degustació a 4 euros amb productes de quilòmetre zero, a més d'una degustació de postres, begudes i copes a preus populars. Entre les activitats que es desenvoluparan hi ha la projecció de curts, tasts de vins, actuacions, tallers infantils i animacions per a nens.

En paraules de la regidora de Turisme, Rosario Martínez, “Gastrovegabaja és una oportunitat per gaudir de la gastronomia de la nostra ciutat i de la comarca acompanyat de la família. Un esdeveniment que ha anat creixent a poc a poc fins avui, on podrem gaudir-lo en un emplaçament inigualable com és l'Auditori Internacional”.

Per la seva banda, el president de l'AEHTC ha volgut convidar tots els veïns de Torrevella i comarca que ens visitin durant aquests dies per gaudir de la millor gastronomia i els millors productes de proximitat.

El director general de Turisme, Herick Campos, ha felicitat tant l'associació com l'ajuntament de Torrevella per continuar apostant per esdeveniments que tinguin com a protagonista el sector hoteler, un dels més importants de la Comunitat Valenciana.