Torna l'Escola Municipal de Pols i Pua després de la seva desaparició fa més de 6 anys

A partir de dimarts que ve, 11 d'octubre, al Museu de l'Havanera, situat a la Plaça de l'Estació, s'hi podran inscriure tots els nens i joves entre 8 i 18 anys que vulguin formar part d'aquesta escola municipal
07.10.2022
pua

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, informa que el Patronat Municipal d'Havaneres recupera l'Escola Municipal de Pols i Pua, després de desaparèixer fa més de 6 anys.

A partir de dimarts que ve, 11 d'octubre, al Museu de l'Havanera, situat a la Plaça de l'Estació, es podran inscriure tots els nens i joves entre 8 i 18 anys que vulguin formar part d'aquesta tradicional Escola Municipal de Pols i Pua, els dimarts (de 18.00 a 19.00 hores) i els dissabtes (de 12.00 a 13.30 hores).

Per la seva banda, les proves d'ingrés per a nous alumnes de l'Escola Coral Municipal de Torrevella, en edats compreses entre 4 i 25 anys, es realitzaran el dissabte, 29 d'octubre, de 10.00 a 11.30 hores al Palau de la Música; mentre que la recollida d'inscripcions i matrícula dels antics alumnes serà també el dissabte, 29 d'octubre, en horari de 10.00 a 11.00 hores.

L'Escola Coral Municipal, que el curs passat va tenir un total de 110 alumnes, comptarà en total amb cinc professores, mentre que l'Escola de Pols i Pua tindrà dos professors.

Tant l'Escola de Cant Coral com la de Pulso i Púa, es tornen a posar en marxa gràcies a un contracte adjudicat a l'empresa BE MAGIC, pel qual es garanteix la docència per als propers quatre anys de les dues escoles municipals.

L'estructura de l'Escola Coral Municipal compta amb tres grups:

-Minuet A: de 4 a 7 anys.

-Cor Infantil (Rondó): de 7 a 12 anys.

-Cor Juvenil (Sinfonia): a partir de 12 anys.

Per acabar, cal recordar que l'Escola de Cant Coral es va fundar l'any 2002. Des de llavors s'han format centenars de nens i joves, molts dels quals s'han dedicat posteriorment a la música de manera professional i, actualment, s'han format convertit en cantants de prestigi. A l'escola, els alumnes reben una sòlida formació musical enfocada al cant coral, amb sessions de tècnica vocal i llenguatge musical.