Operatiu especial d'autobusos per a la festivitat de tots Sants

25.10.2022
cementerio

L'Ajuntament de Torrevella, a través de la seva Regidoria de Cementiris, ha preparat un operatiu especial amb motiu de la celebració de la Festivitat del Dia de Tots Sants (1 de novembre), que inclou un servei d'autobusos gratuït per traslladar els ciutadans fins al Cementiri Municipal, amb diferents parades, i que començarà diumenge que ve, 30 d'octubre, i finalitzarà dilluns, 1 de novembre.

La regidora delegada de Cementiris, Sandra Sánchez, ha anunciat que seran 6 les parades d'autobús programades, quedant ubicades a:

1-Plaça Maria Asunción.

2-Colònia Sant Esteve (davant del Bar Manolo).

3-Televisió Torrevella (c/ Sant Policarp, 41).

4- Intercanviador Eres de la Sal.

5- Centre de Salut Acequión (C/ Urbà Arregui).

6-Cementeri Municipal de Torrevella.

L'horari del servei especial d'autobusos el diumenge 30 i el dilluns 31 d'octubre serà el següent:

-Anada. Sortides des de la Plaça de María Asunción (10:30 h. – 11:45 h. – 16:15 h.)

-Tornada. Sortides des del cementiri (11:15 h. – 12:30 h. i 17:00 h.).

Així mateix, Sandra Sánchez ha informat que dilluns, 1 de novembre, s'amplia aquest servei especial d'autobusos per a la Festivitat de Tots Sants, començant a sortir cap al cementiri torrevellenc a les 10:00 hores, i també a les 11:15 h. – 12:30 h. – 14:00 h. – 16:00 h. i 17:15 h.

La tornada des del cementiri l'1 de novembre serà a les 10:45 h. – 12:00 h. – 13:15 h. – 15:30 h. – 16:45 h. i 18:00 h.

L'edil de Cementeris ha recordat que, com en anys anteriors, s'ha creat un dispositiu especial de Policia Local i Protecció Civil que controlarà els accessos al Cementiri de Torrevella i al de la pedania de La Mata, a més de controlar les zones d'aparcaments de ambdós cementiris.

Finalment, Sandra Sánchez informa que a les instal·lacions del Cementiri Municipal de Torrevella s'oficiarà l'1 de novembre, a tots els assistents, el Sant Rosari a les 16.30 hores i, posteriorment, a les 17.00 hores, la Santa Missa (com a novetat aquest any se celebrarà la missa al costat del panteó de Ramon Gallud), que serà oficiada per Pedro Payá, vicari de l'Església de la Immaculada Concepció i rector de Sant Roc i Santa Anna, a la qual està adscrita el Cementiri Municipal.

Al cementiri de la Mata, la missa se celebrarà a les 16:30 hores.