Esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Vega Baixa 22

03.11.2022
Evento gastronómico
Gastronomia, turisme i agricultura del Baix Segura: oportunitats i reptes empresarials.

L'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Vega Baja 22 tindrà com a objecte fomentar el desenvolupament socioeconòmic de la Vega Baixa del Segura a través de la gastronomia i l'agricultura vinculades a l'activitat turística.

Els emprenedors i pimes assistents coneixeran les oportunitats de comercialització dels seus productes i serveis, en una comarca de referència, com és el Baix Segura, atraient el talent, fomentant la innovació i potenciant el turisme.

09:45 a 10:00

10:00-10:15

A l'obertura comptarem amb la presència de:

  • Eduardo Dolón , alcalde-president de l'Ajuntament de Torrevella.
  • José Javier García , president del CEEI Elx.
  • Sebastián Cañadas , president de CONVEGA i diputat provincial de desenvolupament econòmic i sectors productius.

10:15 a 11:00

  • Paisatge i Sabors, el reflex de la nostra gastronomia. Destinació turística:

    En aquesta exposició, s'exposarà el grau de relació entre els diferents elements que integren la cadena de valor del turisme gastronòmic del Baix Segura , des del productor primari fins al restaurador, passant pels allotjaments, els comerços especialitzats, les empreses transformadores, les empreses turístiques, etc. Es posarà en valor com n'és d'essencial fomentar aquestes relacions per aconseguir un desenvolupament equilibrat del turisme gastronòmic.

    Aquesta ponència s‟emmarca en el projecte del mapa de valor del turisme gastronòmic valencià, desenvolupat per un equip d‟investigadors del Departament d‟Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física de la Universitat d‟Alacant, afavorit per un conveni amb la Conselleria de Turisme i Gasterra.

13:00-13:05

Al tancament comptarem amb la presència de:

  • Herick Campos Arteseros, Director General de Turisme de la Comunitat Valenciana.