IV Congrés Emprenedoria i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana

11.11.2022
IV congreso emprendimiento
El Congrés Emprenedoria i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana. Del desenvolupament local a la innovació territorial se n'ha consolidat com un espai per reflexionar, compartir i consensuar els projectes que des del territori s'han de desenvolupar en moments de canvi com l'actual.

La IV edició promourà el debat sobre la necessitat de l'existència d'estructures permanents de participació, capaces de contribuir a dissenyar estratègies consensuades a mitjà i llarg termini, de millorar les opcions de captació de finançament per a la implementació amb èxit de projectes i activitats generadores de activitat i, en definitiva, que donin suport i contribueixin al desenvolupament sostenible del territori.

El programa inclou aquesta vegada sessions de treball sobre aquestes estructures, així com casos i experiències d'èxit de territoris que han integrat aquest tipus d'iniciatives.

El congrés s'adreça a tots els actors implicats en el desenvolupament del territori, en la generació d'activitat emprenedora i innovadora tant a nivell tècnic, polític, social com econòmic.

Inscripció a CEEI