Celebrada la Gala del Comerç i Sectors Productius de Torrevella

Al llarg de la Gala es van donar a conèixer els guardons a 10 empreses locals de les aproximadament 40 propostes realitzades per les diferents associacions empresarials de la ciutat
13.11.2022
comercio

Els Salons “Victoria Garden” van acollir ahir a la tarda dissabte, 12 de novembre, la 16a   Gala del Comerç i Sectors Productius , a la qual van assistir l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, la regidora de Turisme, Comerç i Hostaleria, Rosario Martínez i diversos regidors de l'equip de Govern i de la resta de la corporació municipal, juntament amb una àmplia representació dels comerços i hostalers de la ciutat.

La Gala va estar amenitzada per les components de la Comparsa “La Sal de Torrevella”, dues de les components de les quals les bessones Lola i Carmen García, van presentar la gala, posant una nota d'humor a l'acte. Al llarg de la Gala es van donar a conèixer els guardons a 10 empreses locals, de les aproximadament 40 propostes realitzades per les diferents associacions empresarials de la ciutat.

Els premis atorgats van ser:

-Premi Nova Creació: “Pink Velvet”, lliurat a Mª José Mateo Múrcia

-Premi Sostenibilitat: Safareig “Hipopòtam”, lliurat a Miguel Alberto Ruiz.

-Premi Obertura Mercat Internacional: “Viking” , lliurat a Ruth Moreno de Recursos humans i Magnus Rosvik, Director General.

- Premi Innovació: Farmàcia La Mata, rebut per María Asunción Vicente Gómez.

-Premis Trajectòria Empresarial:

Hipershoes , recollit per Librada Martínez Múrcia.

Bar “Hernández” , recollit per Pilar Hernández.

Casa “Macià”, recollit el premi per María José Maciá.

Joieria “Hernández ”, recollit per Marta Mercader Hernández acompanyada per la seva mare.

Perruqueria Claudio, recollit per Claudio Múrcia Costa.

Confeccions “Sirvent”, lliurat a Fuensanta Castell Sirvent.

Al mateix acte es van lliurar els xecs regal als 15 guanyadors del sorteig del “Mes del Comerç Local” que va repartir un total de 1.500 €.

Així mateix, es va tenir reconeixement especial que fos tècnic de comerç de l'Ajuntament de Torrevella durant molts anys, Carmen García Nieto,   que va dirigir als assistents unes emocionades paraules, en què va recordar la feina que la regidoria va realitzar i realitza durant tants anys.

Per acabar el lliurament de reconeixements, l'Associació de Petits i Mitjans Comerciants de Torrevella (APYMECO) va reconèixer amb l' Escut d'Or de l'associació les persones següents;

Gore, Torrevella Radio, Aquópolis i Óptica Valero , a més d'entregar-li-ho per la seva aportació i ajuda a l'Associació a   José Rubio, la regidora de Comerç , Rosario Martínez Chazarra i l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón.

L'alcalde va tancar l'acte agraint la presència de tants empresaris del comerç torrevellenc a la Gala, i va posar en valor la posada en marxa de Bono Consumo, que s'ha convertit en referència a tota província d'Alacant per la innovada forma gestió indirecta a través de l'Associació APYMECO i que tan bons resultats està donant. Finalment, Eduardo Dolón va avançar que a l'aportació del proper   Bo Consum de desembre, que promou la Diputació, ampliarà el seu import fins a 500.000 euros i que en aquesta ocasió es podran adquirir de forma telemàtica.