La Regidoria de Qualitat dels Serveis Urbans escometrà actuacions urgents a l'enllumenat públic

25.11.2022
alumbrado

El regidor-secretari de la Junta de Govern Local, Federico Alarcón, ha informat avui al matí de l'aprovació de l'expedient de contractació, memòria justificativa, plec i quadre de condicions tècniques i plec de clàusules administratives per a la contractació de les actuacions urgents a l'enllumenat públic.

El pressupost base de licitació daquest contracte ascendeix a 80.408 euros, amb impostos inclosos. Es tracta d´un procediment supersimplificat que permet agilitzar els terminis de licitació segons art. 159 de la LCSP. La durada serà de dos mesos, comptadors des de la recepció de la notificació per part del contractista adjudicatari.

Federico Alarcón ha explicat que l'objecte del contracte, dut a terme per la Regidoria de Qualitat dels Serveis urbans, que dirigeix Sandra Sánchez, és l'esmena de diverses deficiències esdevingudes a l'enllumenat públic en diferents ubicacions del municipi, la reparació de les quals no es contempla entre els treballs a realitzar al vigent contracte de manteniment i conservació de l'enllumenat públic.

En aquest sentit, ha indicat Sandra Sánchez, les necessitats esdevingudes requereixen que les instal·lacions siguin modificades quant a la seva configuració a causa de diversos motius:

-Reforma de la instal·lació de la zona de l'Hospital Quirón: cal modificar la instal·lació pel fet que actualment, part de l'enllumenat públic està alimentat a partir del subministrament del propi hospital.

Part dels circuits d'enllumenat de l'hospital Quirón i les Illes Hormigas s'han de restituir i incorporar a l'enllumenat públic, ja que actualment s'alimenten des de punts de subministrament aliens a l'ajuntament. A més, la majoria de les lluminàries estan trencades o foses, per la qual cosa s'han de reposar per il·luminar adequadament la zona de les Illes Formigues.

-Reposició de cable: cal reposar el cable robat entre les rotondes de la carretera CV-905.

-Zones verdes de les Illes Formigues: cal modificar la instal·lació d'enllumenat, ja que actualment el subministrament elèctric ve de la urbanització adjacent, tant de les dues zones verdes com del carrer que els uneix. També cal reposar les lluminàries.

-Instal·lació de nou fanal pas per a vianants: a causa de l'escassa il·luminació de la sortida de la rotonda del c/ Oriola amb Ronda Ricardo Lafuente Aguado, en direcció cap al nucli urbà, cal instal·lar un nou punt d'il·luminació.

-Instal·lació de tres fanals al Passeig del Penya-segat a Cap Cervera: aquesta zona no compta amb enllumenat públic, per la qual cosa cal instal·lar tres punts d'il·luminació.

-Instal·lació d'enllumenat al c/ Alborán, passadís d'accés al col·legi “La Puríssima”, ja que aquesta zona no compta actualment amb enllumenat públic, i que s'executarà conforme al Projecte aprovat amb aquesta finalitat. Finalment, cal proveir d'enllumenat públic la zona d'accés al col·legi “La Puríssima” per haver passat aquesta zona recentment al Domini Públic.