Avís de tret de pólvora per avui dimecres 7, i demà dijous, 8 de desembre, amb motiu de les Festes Patronals en Honor a La Puríssima

07.12.2022
pólvora

Des de les regidories de Festes, Protecció Animal i Ong´s de l´Ajuntament de Torrevella s´informa de les diverses mesures de prevenció davant el tret d´una mascletà a la Plaça de la Constitució que tindrà lloc avui dimecres, 7 de desembre, a les 14: 00 hores.

També demà dijous, 8 de desembre, tindrà lloc el tret del tradicional castell de focs artificials amb motiu del Dia de la Patrona de Torrevella, La Puríssima Concepció. El castell es dispararà a l'interior del recinte del port pesquer, al voltant de les 20.30 hores aproximadament, alhora que es desenvolupa la Solemne i Magna Processó de la Puríssima.

Seguint les recomanacions dels especialistes en neurorehabilitació pediàtrica es recorden una sèrie d'ajuts que poden ser útils com a mesura preventiva per a les persones amb TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) o altres afectacions amb hipersensibilitat auditiva o sensorial:

-Proveir de cascos o taps, això reduirà en gran manera la intensitat d'estímuls auditius.

-Vestir amb peces ajustades, que proporcionin certa pressió corporal i ajudi a baixar el nivell d'ansietat.

-Afavorir a la desensibilització i tolerància a aquests estímuls, anticipant visualment i oralment al llarg del dia del que esdevindran.

-No insistir ni forçar a la participació en aquesta, en cas de tenir constància que no li és tolerable.

D'altra banda, es recomana a tots els propietaris de mascotes, principalment de gossos, que a l'hora anunciada s'eviti sortir al carrer amb les mascotes o, en tot cas, s'opti per fer una passejada per zones allunyades del punt anunciat per a el tret del castell.