Dimecres se celebra la XX edició del Concert de Nadales de residents internacionals a la Plaça de la Constitució

Com l'any anterior, el concert se celebrarà a l'escenari de la Plaça de la Constitució i actuarà la Royal British Legion Band, que estarà acompanyada pel cor Crescendo, i hi participarà la cantant Shani Ormiston
12.12.2022
villancicos

Aquest proper dimecres, 14 de desembre, a partir de les 17.30 hores, centenars de torrevellins de diferents nacionalitats, principalment d'origen britànic i escandinau, es donaran cita a la vintena edició del Concert de Nadales en Anglès, denominat Carols in the Square , que organitza la Regidoria de Residents Internacionals de l'Ajuntament de Torrevella des de l'any 2002.

El concert se celebrarà aquest any, com el 2021, a l'escenari de la Plaça de la Constitució i comptarà amb la presència de l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, la vicealcaldessa de l'Ajuntament, Rosario Martínez, la regidora de Residents Internacionals, Gitte Lund, així com una bona part de l'equip de Govern.

La música del concert anirà a càrrec de la Royal British Legion Band , dirigida per David Last i formada principalment per músics britànics jubilats i residents a Torrevella, que estarà acompanyada pel cor Crescendo i la participació de la cantant Shani Ormiston.

Un cop més s'espera que la Plaça de la Constitució es quedi petita per congregar centenars de residents internacionals, molts d'ells vestits amb el vestit típic del Pare Noel, que cada any per aquestes dates participen en aquest original Carols in the Square, a el que també es canten cançons típiques dels països d'origen.