El Centre Cultural acull diumenge l'obra de titelles "Cris, petita i valenta" dins del cicle Teatre per a tothom

15.12.2022
cris

Continuem amb el cicle "III Teatre per a tothom" on, com a mínim, un cop al mes, petits i adults poden gaudir d'espectacles carregats de missatges i valors com: ecologisme, amistat, respecte, amor, art, cultura i molta diversió.

Diumenge que ve, 18 de desembre, a les 18:30 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, s'interpretarà l'obra de Titelles “Cris, petita valenta”. Cristina és una nena valenta que lluita per ser qui és i ser allò que sent. Una nena que en néixer els metges van pensar que era un nen i li van assignar un sexe masculí. I així, així, tothom des d'aquell moment va pensar que era un home, però en realitat era una nena. Una valenta i gran nena. Aquesta obra és guanyadora dels premis: MAX 2022 al millor espectacle infantil, juvenil i familiar, Premi FETÉN 2021 al millor espectacle i cinc premis nacionals més.

Les edats recomanades per assistir a aquest esdeveniment cultural són a partir de 7 anys i l'entrada té un preu de 5 euros.

-Tràiler: https://youtu.be/QEjh2DczlZ4*

-Compra d'entrades: https://www.entradasatualcance.com/tickets-iii-ciclo-de-teatro-para-todos-cris-pequena-valiente#/sell/events/8494/sessions/13158