Obre les portes el nou centre d'aules provisionals del Col·legi Immaculada

10.01.2023
colegio provisional

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat pel regidor d'Educació, Ricardo Recuero, i la directora del centre escolar, Eva María Atienza, ha visitat avui el nou centre d'aules provisionals del CEIP Inmaculada.

El nou centre compta amb menjador, biblioteca, aula d'informàtica i espais d'usos múltiples, comptant actualment amb 520 alumnes, que serà ampliat les properes dates fins als 650 alumnes. Un col·legi públic que és de línia 2, que ha passat en aules prefabricades a línia 3, ja que una de les línies pertany al proper centre escolar número 14, per donar cobertura a les necessitats de places escolars de la ciutat.

Cal destacar que durant les vacances de Nadal s'han dut a terme els treballs de trasllat i instal·lació de mobiliari de les aules i diversos espais del centre, així com les obres necessàries i no cobertes per la Conselleria d'Educació com a rampes, coberta dels baixos de les aules, escomeses d'aigua, solera, etc. La inversió realitzada per l'Ajuntament de Torrevella en diversos contractes per emprendre aquestes obres ha pujat a 284.000 euros.

Així mateix, l'alcalde ha anunciat que al febrer o març del present any 2023 podria donar comença les obres de demolició d'antic col·legi Immaculada, les quals ja han estat adjudicades per la Conselleria d'Educació.

Finalment, la Conselleria d'Educació ha posat en marxa un servei de transport escolar per a l'alumnat del centre, un transport que té com a punt de partida el carrer d'Oriola, davant de l'antic col·legi, i