El Carnaval de Torrevella desfilarà pel centre de Madrid dimecres que ve, 18 de gener

La desfilada es podrà veure en directe a través de Televisió Torrevella (TVT) ia través de tvtweb.es, així com pel perfil de Facebook de l'Ajuntament de Torrevella
11.01.2023
carnaval
Serà la primera vegada a la història que el carnaval de Torrevella desfili en solitari pel centre de Madrid, desplegant tota la música i el color d'aquesta gran festa coincidint amb la celebració de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) El Carnaval de Torrevella, declarat d'Interès Turístic Autonòmic, és una de les festes més populars i multitudinàries de la ciutat de la sal, en què participen actualment 23 comparses i més de 1.500 persones desfilant

El Carnaval de Torrevella estarà present a la capital d'Espanya amb una desfilada que discorrerà pel centre de la ciutat dimecres que ve, 18 de gener, a partir de les 17.00 hores.

Després de l'acord de col·laboració turístic i cultural rubricat l'any passat per l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, i l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, es duran a terme diferents accions promocionals a Madrid, sent aquesta desfilada, organitzada pel consistori torrevellenc i l'Associació Cultural Carnestoltes de Torrevella, la primera que es realitzarà.

Serà la primera vegada a la història que el Carnaval de Torrevella desfili en solitari pel centre de Madrid, desplegant tota la música i el color d'aquesta gran festa coincidint amb la celebració de la Fira Internacional de Turisme (FITUR).

La desfilada, en què participaran més de 100 persones pertanyents a diferents comparses de Torrevella, començarà a les 17:00 hores de dimecres, 18 de gener, amb sortida des de la Plaça de Callao i recorrerà el carrer Preciados, amb final a la Porta del Sol. Es preveu que la durada de la desfilada sigui d'una hora i mitja.

Cal destacar que aquesta desfilada serà la primera de les accions que es duran a terme amb motiu del conveni de col·laboració entre les regidories de Turisme de l'Ajuntament de Madrid i Torrevieja.

El Carnaval de Torrevella, declarat d'Interès Turístic Autonòmic, és una de les festes més populars i multitudinàries de la ciutat de la sal, en què participen actualment 23 comparses i més de 1.500 persones desfilant.

La desfilada de carnaval a Madrid es podrà veure en directe a través de Televisió Torrevella (TVT) ia través de tvtweb.es, així com al perfil de Facebook de l'Ajuntament de Torrevella.