Tot preparat per a la benedicció d'animals amb motiu del dia de Sant Antoni

16.01.2023
SAN ANTON

Com és tradicional, amb motiu de la celebració el proper dimarts, 17 de gener, de Sant Antoni Abat (San Antón), patró i protector dels animals, cada any s'organitzen diverses benediccions per als animals amb la coordinació de la Regidoria de Protecció Animal per facilitar lassistència de tots els participants.

Per això, dimarts que ve, 17 de gener, a les 18.00 hores, tindrà lloc la benedicció de mascotes a les portes de l'Església de la Immaculada, per a això, segons ha informat la regidora, Concha Sala, es realitzarà un carril d'entrada i sortida per mitjà de la instal·lació d'una tanca, per ordenar el flux de persones amb els animals domèstics fins arribar al moment de la benedicció que impartirà el rector, Manuel Martínez Rocamora. Posteriorment s'oficiarà la mateixa a les 19.30 hores.

També dimarts, 17 de gener, a les 18.00 hores, es procedirà a la benedicció d'animals a les portes de l'Església Parroquial del Sagrat Cor de Jesús, a càrrec del seu rector Aureli Ferrándiz, aquest any de celebració del 50è aniversari de la creació de la parròquia. Després, a les 19.00 hores, se celebrarà la missa.

Per acabar, a La Mata, la benedicció d'animals tindrà lloc el diumenge 22 de gener. Serà després de la missa de les 09:30 hores, a la Parròquia de La nostra Senyora del Rosari, a càrrec del rector, José Manuel Poveda.