La gastronomia de Torrevella, present a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR)

Showcooking de gaspatxo mariner i arròs amb seitons, i Calendari d'Hostaleria 2023, presentats per la Regidoria de Turisme, Comerç i Hostaleria
18.01.2023
gastronomia

Avui dimecres s'ha presentat el calendari d'Hostaleria de Torrevella Gastronòmica 202 3 al vídeo wall de l'estand del Patronat de Turisme Costa Blanca de la Fira Internacional del Turisme de Madrid (FITUR), amb la presència de l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Turisme , Rosario Martínez, acompanyats del president de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Torrevella i Comarca, José Ignacio Pastor.

Així mateix, un showcooking a càrrec de la xef torrevellenca Mónica Andreu ha estat la primera de les accions amb què Torrevella ha presentat la seva oferta gastronòmica, sorprenent amb un gaspatxo mariner tradicional de la nostra terra, així com l'elaboració d'un arròs amb seitons típic de Torrevella. Un gaspatxo i un arròs degustats pels assistents a l'estand de la fira i que han agradat a tots els presents, inclòs el president de la Diputació Provincial d'Alacant, Carlos Mazón.

El Calendari de Torrevella Gastronòmica 2023 començarà el mes de febrer i finalitzarà el mes de novembre. Començarà amb “Pastís i cafè - La Setmana més Dolça” del 13 al 19 de febrer, “una iniciativa que entra per primera vegada al calendari i que posa el plat dolç en aquesta programació que avui presentem”, ha destacat el president de la associació, José Ignacio Pastor.

Durant el mes de març tindrà lloc la 10a Edició d'Arrossos de Torrevella del 20 al 26 de març. A continuació, del dilluns 17 al dissabte 23 d'abril arribarà la 9a edició de “Marxem de tapes”.

Al maig serà el torn de la tercera edició de “Croquetes al gust”, i ja al mes de juny arribaran les Jornades Gastronòmiques “Torrevieja y el Mar”. L' International Tapas Day In Torrevella tornarà el dissabte 30 de setembre, seguit del VIII Festival Gastrocultural del Baix Segura “Gastrovegabaja” durant els dies 20, 21 i 22 d'octubre, finalitzant al mes de novembre amb la 10a edició del “Ens anem de Tapes” del dijous 9 al diumenge 12 i del dijous 16 al diumenge 19 de novembre.