Torrevella Connectem? El Mar, el Sol, la Terra i la Sal són l?aposta d?aquesta nova campanya que reflecteix la necessitat de desconnectar per tornar a connectar

La finalitat del nou espot és desconnectar del món digital per aprendre a connectar, en aquest cas, amb Torrevella, una ciutat que ens ofereix naturalesa: el Mar, el Sol, la Terra i la Sal, i ens regala temps de qualitat per compartir amb família o amics
18.01.2023
FITUR

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, juntament amb la regidora de Turisme, Rosario Martínez han iniciat FITUR 2023 presentant la campanya promocional amb un espot publicitari que ha mostrat la ciutat des d'un punt de vista de desconnexió, tranquil·litat, naturalesa i persones. Un estil de vida “ slowlife ” que cada dia està més integrat a la nostra societat a causa de la necessitat de desconnectar del bucle del dia a dia, que ens dirigeix en pilot automàtic i la creixent demanda de connectar amb la natura, amb tu mateix i amb el present.

És per això que la finalitat de l'espot és desconnectar del món digital per aprendre a connectar, en aquest cas, amb Torrevella, una ciutat que ens ofereix naturalesa: el Mar, el Sol, la Terra i la Sal; ens regala temps de qualitat per compartir amb la família o els amics.

El guió ens introdueix a la tradició, al turisme convencional, com ha anat passant durant diverses generacions que de pares a fills ens visiten, i en conèixer el seu atractiu i el seu bon clima, decideixen tenir la seva residència a Torrevella.

L'espot té una durada de 3 minuts 35 segons, que es distribuiran en petites píndoles per distribuir en xarxes socials, tant a nivell nacional com internacional, per això s'hi inclouen subtítols en anglès. El vídeo apel·la als sentits ia les emocions que els recursos turístics de la ciutat puguin despertar, mostrant-los d'una forma innovadora, dinàmica i actual impactants imatges de les Salines, el mar i les activitats nàutiques que hi podem practicar, la gastronomia de la zona, les increïbles vinyes de La Mata, el Parc Natural i les seves llacunes i les seves rutes per explorar amb diferents modalitats esportives o, simplement, un passeig per un paratge de somni. Totes aquestes imatges sempre es fonen amb el meravellós sol que ens acompanya, degut al bon clima que caracteritza aquesta zona del Mediterrani durant pràcticament tot l´any.

L'aposta d'aquesta campanya està enfocada a un públic objectiu ampli, tant espanyol com estranger, que cerca la connexió anteriorment esmentada. Viure el moment i gaudir del que Torrevella pot oferir. La tranquil·litat que transmet la nostra ciutat, els seus paisatges, el clima i els entorns naturals que ens envolten per trobar-nos, respirar i connectar. Torrevella connectem?