Presentat a FITUR l'espot promocional del Carnaval de Torrevella

La comparsa "La Sal de Torrevella" mostra a FITUR la qualitat del nostre carnaval
19.01.2023
Spot_promocional_carnaval_2023_FITUR
Després de l'èxit de la desfilada d'ahir pel cèntric carrer Preciados de Madrid, el Carnestoltes de Torrevella i la Regidoria de Festes han presentat el seu espot promocional davant l'atenta mirada de tots els visitants de l'estand de Costa Blanca. Un vídeo que posa de manifest la qualitat d'aquest esdeveniment que reuneix a Torrevella durant més d'un mes milers de persones.

Eduardo Dolón, alcalde de Torrevella, i Francisco Pizana, president de l'Associació Cultural Carnaval de Torrevella, acompanyats per la reina del Carnaval 2022, Brenda Hernández, i la reina Infantil, Triana Marín, han destacat la multitud d'actes que comporta el carnaval com el Concurs de Chirigotas o el Concurs Nacional de Drag Queens, aquest últim convertit ja en un dels més importants del panorama nacional, únic a tota la Comunitat Valenciana per la seva alta participació.

La comparsa més internacional de la nostra ciutat, “La Sal de Torrevella” ha estat l'encarregada de demostrar, juntament amb l'estand de Costa Blanca, la qualitat del nostre carnaval amb una exhibició de ball que ha congregat centenars de persones que hi eren Pavelló 7 de FITUR. Ha estat el mateix alcalde, Eduardo Dolón, qui ha convidat totes les persones que participaven com a públic a presenciar aquesta breu però intensa desfilada carnavalera.