Torrevella presenta les seves festes amb la posada en valor dels seus actes més tradicionals i lúdics

Sota el títol “Once Upon a time in December”, la Regidoria de Festes ha presentat a FITUR els actes que es desenvolupen més enllà del mes de desembre, durant més de 50 dies
19.01.2023
Fiestas_diciembre_2023_fitur
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat de la regidora de Turisme i l'edil de Festes, Rosario Martínez i Concha Sala, han presentat a la FITUR les festes que se centren al desembre de Torrevella. A través d'un vídeo que porta per títol “Hi havia una vegada al desembre”, s'ha posat en valor els més de 50 dies que la ciutat salinera celebra les festes patronals i la programació de Nadal.

És la primera vegada que les festes patronals es fan un lloc en aquesta trobada turística, alçant així com un producte turístic més que la ciutat ofereix a tots els visitants durant el darrer mes de l'any. El vídeo, que comença amb la festa de l'enllumenat, dóna el tret de sortida a una programació que recull tota mena d'esdeveniments, des dels més tradicionals com és la processó en honor a la Puríssima Concepció, patrona de Torrevella, fins a la desfilada del Pare Noel, que es va celebrar per primer cop l'any passat.

Torrevella vol posar en valor amb aquest vídeo que, durant el mes de desembre, la programació recull nombroses activitats per gaudir d'una temperatura tan agradable com la que té la ciutat a ple hivern. Les festes dels barris, la desfilada infantil, així com la gymakinica o els concerts a l'escenari de la plaça de la Constitució, són alguns dels esdeveniments que es mostren en aquest espot. Tots ells acompanyats d´un sol brillant que fa de Torrevella una gran ciutat per gaudir en qualsevol mes de l´any, inclòs al mes de desembre.