L'estació de metro de Gran Via es "vesteix" d'imatges turístiques de Torrevella

La nova promoció turística de Torrevella decora tot un mes (del 18 de gener al 18 de febrer) el vestíbul d'una de les estacions de metro més transitades de Madrid
20.01.2023
metro

Sota l'eslògan + A PROP DEL QUE IMAGINES , l'Ajuntament de Torrevella ha començat una campanya de promoció turística al centre de Madrid. Des del 18 de gener passat i fins al 18 de febrer, els passadissos interiors del vestíbul de la línia de Metro de Gran Via es troben decorats amb vinils impresos d'imatges idíl·liques de Torrevella, entre les quals destaquen la llacuna rosa del Parc Natural, així com estampes de la riquesa mediambiental de la nostra ciutat.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Turisme i vicealcaldessa, Rosario Martínez, han visitat aquesta estació de metro per presenciar in situ les espectaculars fotografies de Torrevella que decoren una de les estacions més transitades de tota la capital d'Espanya, per la que transiten milers de persones cada dia, tant per motius de lleure com de treball, comptabilitzant-se més d'un milió i mig de persones al mes.

Aquesta nova acció promocional de la ciutat de Torrevella es realitza coincidint amb la celebració de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), i que s'uneix a la desfilada que dimecres passat, 18 de gener, feien les comparses del Carnaval torrevellenc molt a prop d'aquesta estació de metro, al carrer Preciados, recorrent-la des de la Plaça de Callao a Puerta del Sol, essent tot un èxit de públic i participació.

Per acabar, cal destacar que serà durant tot un mes el temps en què estarà decorada aquesta estació de metro de Gran Via amb imatges turístiques de la ciutat. Una aposta més de l'àrea de Turisme per promocionar la riquesa de Torrevella a les principals zones i ciutats del nostre país.