La presentació de la final de la Rising MediaMarkt Intel de Valorant posa el fermall final a les presentacions de Torrevella a FITUR

El Teatre Municipal de Torrevella serà l'epicentre d'aquest esdeveniment digital que, a la passada edició, va reunir més de 9,8 milions d'espectadors acumulats És la primera vegada que un esdeveniment d'aquestes característiques es presenta a una de les fires de turisme més importants del món
20.01.2023
VALORANT

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, el regidor de Joventut i l'edil de Turisme, Domingo Paredes i Rosario Martínez, i el CEO de LVP Global, Jordi Soler, han presentat al videowall de l'estand de Costa Blanca la final de Rising MediaMarkt Intel de Valorant, que tindrà lloc el proper 11 de març, al Teatre Municipal de Torrevella.

A l'edició del passat any 2022, la Rising va sumar més de 9,8 milions d'espectadors acumulats, 3,7 milions d'hores visites i temps de consum mitjà per espectador superiors als 30 minuts. En aquesta edició, que combinarà els online amb el que és offline, s'espera superar les xifres de l'any passat.

El Teatre Municipal acollirà al voltant de 700 persones que podran gaudir, in situ, daquesta final que promet ser un autèntic espectacle. A més, totes les persones que assisteixin a l'esdeveniment podran realitzar altres activitats al vestíbul ia l'ambigú com ara sortejos, activacions, meet and greet amb creadors de contingut, photocalls i molt més.

VALORANT és un dels eSport més importants del món i, aquest 2023, celebrarà el tercer any de vida consolidant-se com una de les opcions d'entreteniment favorites del públic més jove. La Rising MediaMarkt Intel és una competició oficial on els 10 millors equips del país s'enfronten a una lliga regular que desemboca en uns playoffs pel títol. La final, que se celebrarà el Torrevella, enfrontarà de manera presencial els dos millors equips, en una lluita per proclamar-se campió de la lliga.