Joventut presenta la seva agenda jove hivern 2023

Un viatge a Sierra Nevada, el projecte JOOP i la Comarcón 2023, principals atractius de la Programació d'Hivern
23.01.2023
juventud

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, informa que ja es troba disponible la nova Agenda Jove d'hivern del Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ) corresponent al primer trimestre de l'any 2023.

Domingo Paredes ha indicat que un total de 8 activitats i esdeveniments conformen la programació juvenil d'hivern del CIAJ, incloent un viatge a Sierra Nevada el cap de setmana del 3 al 5 de març, i un avenç de La Comarcón 2023 a la seva IX edició, que aquest any se celebrarà els dies 8 i 9 d'abril al Palau d'Esports Tavi i Carmona.

Pel que fa a la formació, el 21 de febrer torna el programa Joves i Oportunitats (JOOP) de coaching i orientació en la 7a edició, organitzat de manera conjunta entre l'Ajuntament de Torrevella i la seua Regidoria de Joventut i la Generalitat Valenciana, a través del Institut valencià de la Joventut. Aquest programa va dirigit a joves de Torrevella amb edats compreses entre els 16 i els 21 anys, que ni estudiïn ni treballin.

A més s'obren inscripcions en un nou curs de Socorrisme Aquàtic a platges, piscines i espais naturals, que donarà inici al mes abril dins del programa PICE (Programa Inicial de Qualificació per a l'Ocupació) per a joves inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

També es manté en programació un curs gratuït de preparació per a les proves daccés a Formació Professional de grau mitjà

Així mateix, continuen les sortides d'oci inclusiu dues vegades al mes, les converses en anglès amb voluntaris i s'hi inclouen els tallers de teatre “Histories de creadors” organitzats en col·laboració amb l'Institut Alacantí de Cultura (IAC) Juan Gil Albert.

Finalment, el regidor de Joventut recorda que per a més informació i inscripcions sobre les activitats de Joventut els interessats poden acudir presencialment al CIAJ o informar-se a través de les seves xarxes socials, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torrevieja.eu ia la web municipal www.torrevieja.és.