Webinar Ajuts IVACE 2023 per a empreses innovadores

23.01.2023
webinar ayudas IVACE
Convocatòries previstes per IVACE per al present any, adreçades a empreses innovadores o start-ups.

En aquest Webinar online s'analitzaran amb detall aspectes com a qui s'adrecen, quins requisits han de complir els sol·licitants o quines característiques ha de tenir l'empresa o el projecte per poder ser-ne beneficiari, així com els principals aspectes que influeixen en l'avaluació.

Els programes que es presentaran són:

  • PIDI CV: Subvencions per a projectes d'R+D i innovació empresarial per a l'exercici 2023 Programa d'ajuts per a projectes d'R+D de Pime (PIDI-CV)
  • PIDCOP CV: Ajuts per a projectes R+D en cooperació.
  • INNOVA CV: Ajuts per a projectes d'innovació de Pime.
  • DIGITALITZA CV: Subvencions per al desenvolupament de projectes consistents en la implantació i la posada en marxa de solucions innovadores encaminades a la digitalització de l'activitat de l'empresa: Digitalitza Transformació i Digitalitza Teletreball.

Inscripció a CEEI Elx