L'Ajuntament engega l'automatització del padró municipal

Cal destacar la importància d'aquest nou servei municipal per obtenir els diferents certificats del Padró a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament
16.02.2023
Automatización_padrón_municipal_torrevieja_2023
El regidor d'Innovació i Modernització de l'Administració Local, Ricardo Recuero, i l'edil de Cens i Estadística, Inmaculada Montesinos, han anunciat avui la posada en marxa des d'aquesta mateixa setmana de l'Automatització del Padró Municipal.

Ricardo Recuero ha destacat la importància d'aquest nou servei municipal per agilitzar els tràmits de sol·licitud i obtenció dels diferents certificats del Padró a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, entrant a la web torrevieja.es, a més de reduir considerablement la pressió presencial a la Regidoria de Cens i Estadística.

D'aquesta manera, en aquests moments els ciutadans poden sol·licitar i obtenir, en pocs minuts, els certificats individuals i els certificats col·lectius del Padró directament a través d'un dispositiu digital, mentre que el certificat històric entrarà en funcionament al mes de març.

Els mitjans per sol·licitar-ho són per DNI electrònic, Certificat digital, Clau pin o Clau permanent. Un cop emplenats tots els documents de tramitació es rebrà al seu mail una comunicació de l'Ajuntament per poder-la descarregar i tenir accés a la notificació. Ricardo Recuero ha destacat que des de dilluns passat ja s'han emès 237 certificats de manera telemàtica amb aquest nou servei municipal de padró digital.

Finalment, l'edil d'Innovació ha informat que l'Ajuntament ha començat una campanya perquè les persones que no tinguin el certificat digital el puguin obtenir en un horari especial del PROP (al costat de l'Ajuntament) de 16.00 a 19.00 hores, els dimarts i dijous.

NOU SERVEI DE CITA PRÈVIA TELEFÒNICA DE LA REGIDORIA DE CENS I ESTADÍSTICA

Inmaculada Montesinos ha informat que des de demà divendres, 17 de febrer, la Regidoria de Cens i Estadística posa a disposició de tots els ciutadans un nou servei de cita prèvia telefònica, trucant al 607 822 861, en l'horari comprès entre les 9:00 i les 12.00 hores, de dilluns a divendres.

Archivos

Galería de vídeos

  • Archivo de vídeo