L'alberg municipal d'animals obrirà les portes per primera vegada a la història els 365 dies de l'any, en horari de matí i de tarda

Aquest nou horari ha estat possible gràcies a la nova planificació de treball del personal de l'Alberg Municipal, compost per un llacer coordinador, tres peons, dos treballadors del programa Labora, un segon llacer i la col·laboració del personal de gestió i administració de la Regidoria de Protecció Animal
26.01.2023
albergue

L´Alberg Municipal d´Animals de Torrevella ha començat a aplicar un nou horari. La regidora de Protecció Animal, Concha Sala, ha donat a conèixer que des d'aquesta setmana s'ha estrenat el nou horari d'obertura de l'esmentat recinte que estarà obert, per primera vegada en tota la trajectòria, els 365 dies de l'any, tant al matí com a la tarda.

Aquest nou horari ha estat possible gràcies a la configuració de la nova planificació de treball que realitza el personal de l'Alberg Municipal, compost per un llacer coordinador, tres peons, dos treballadors del programa Labora de la Generalitat Valenciana, un segon llacer i la col·laboració del personal de gestió i administració de la Regidoria de Protecció Animal.

L'horari que ja ha començat a posar-se en marxa, en la seva versió d'hivern, és de dilluns a diumenges, inclosos els festius, de 09.00 a 13.00 i de 16.00 a 18.00 hores.

Concha Sala ha ressaltat la bona predisposició de tot el personal "de mantenir l'alberg obert durant tot l'any, cosa que mai abans havia passat". L'edil de Protecció Animal ha agraït aquesta sensibilitat demostrada "per tal que totes les persones que vulguin acudir a les instal·lacions ho puguin fer més vegades i, sobretot, el voluntariat que podrà desenvolupar amb més comoditat la seva tasca d'afecte als animals, acompanyament i passeig de les mascotes".

Sala ha indicat que aquest horari suposa un punt d'inflexió a la història de la cura animal a la ciutat de Torrevella, i s'ha referit als treballs previs per a la construcció de les noves instal·lacions de l'Alberg Municipal que continuen la seva tramitació administrativa. En aquests moments es troba en fase de finalització l'actualització dels preus que formaran part dels plecs de contractació, que han hagut de ser obligatòriament rectificats degut a la situació econòmica actual. El pas següent, que es preveu que es pugui fer el més aviat possible, és l'adjudicació de l'obra del nou Alberg Municipal.