Presentades les bases de la segona edició dels premis a l'Excel·lència Acadèmica "Ciutat de Torrevieja"

Amb aquests premis l´Ajuntament aposta per premiar i fomentar la cultura de l´esforç i la superació personal dels alumnes de Torrevella
26.01.2023
Premios_Excelencia_Académica_2023_Torrevieja
Els premis que van destinats a alumnes de Primària, ESO, Batxiller, FP grau mitjà, Grau universitari, estudis superiors d'Ensenyaments Artístics i FP grau superior

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat pel regidor d'Educació, Ricardo Recuero, i l'edil de Joventut, Domingo Paredes, ha presentat avui les bases de la segona edició dels Premis a l'Excel·lència Acadèmica per al curs acadèmic 2021/2022. Una iniciativa que va posar en marxa l'any passat l'equip de Govern del PP i que pretén afegir un estímul per als alumnes, encoratjant la dedicació a l'estudi i reconeixent així l'excel·lència en les noves generacions.

Amb aquesta convocatòria l'Ajuntament de Torrevella obre per segon any consecutiu un espai públic de recompensa econòmica a l'esforç realitzat, més enllà de la satisfacció personal que cada alumne experimenta davant dels seus bons resultats acadèmics. Uns premis que van destinats a alumnes de Primària, ESO, Batxiller, FP grau mitjà, Grau universitari, estudis superiors d'Ensenyaments Artístics i FP grau superior.

Les bases de la present convocatòria ja es troben al web municipal ( www.torrevieja.es ) i la setmana que ve es publicaran al Butlletí Oficial de la Província (BOP). Un cop publicades les bases al BOP els interessats disposaran de 20 dies hàbils per emplenar i presentar les sol·licituds per seu electrònica o presencialment al Registre Municipal de l'Ajuntament (PROP).

Cal destacar que a la primera convocatòria un total de 105 els alumnes de Torrevella van ser beneficiaris d'aquests premis, que van repartir 50.000 euros en ajuts, si bé per a aquesta segona edició s'espera que augmenti considerablement el nombre d'alumnes que obtinguin aquests ajuts municipals.

GRAU UNIVERSITARI, ESTUDIS SUPERIORS D'ENSENYAMENTS ARTÍSTICS I FP GRAU SUPERIOR:

Els premis s'atorgaran als expedients acadèmics d'estudis de Grau Universitari, estudis superiors d'Ensenyaments Artístics o de Formació Professional de grau superior que compleixin els requisits següents:

Estar empadronat com a mínim dos anys abans de la sol·licitud i durant el curs 20/21.

 • En la modalitat de Formació Professional haver obtingut un 9 de mitjana o superior al seu expedient acadèmic.
 • Els universitaris i superior artístic que hagin conclòs els seus estudis en els anys curriculars establerts al 20/21.

L'import dels premis és:

 • Formació professional de grau superior: premi de 1.000 euros .
 • Estudis de grau universitaris: premi de 1.400 euros .
 • Estudis superiors (títol superior) densenyaments artístics: premi de 1.400 euros.

PRIMÀRIA, ESO, BATXILLER, I FP GRAU MITJÀ :

Els requisits perquè els alumnes de Primària, ESO, Batxiller i FP grau mitjà puguin obtenir aquests premis són:

 • Estar empadronat com a mínim dos anys abans de la sol·licitud i durant el curs 2021/2022.
 • Una nota igual o superior a 9,5.

L'import dels premis és:

 • Educació Primària: premi de 150 euros .
 • Educació Secundària Obligatòria (ESO): premi de 300 euros .
 • Cicle Formatiu Formació Professional Grau Mitjà: premi de 450 euros .
 • Batxillerat: premi de 700 euros .