Presentada la iniciativa 50:50 per a l'estalvi en el consum d'aigua a centres escolars d'infantil i primària

30.01.2023
Proyecto_50_50_Torrevieja

La regidoria d´Educació de l´Ajuntament de Torrevella i AGAMED han presentat els resultats de l´acord 50:50, una iniciativa basada en la conscienciació de la necessitat d´estalviar en el consum d´aigua als centres escolars d´Educació Infantil i Primària de Torrevella.

Aquest projecte consisteix a comparar la diferència de consums de cada centre escolar participant durant els anys 2021 i 2022 mitjançant l'anàlisi duta a terme pel departament de facturació d'AGAMED.

D'aquest exhaustiu estudi s'ha conclòs que, dels 13 centres participants, 8 han estalviat aigua (Salvador Rus, Immaculada, Verge del Carme, Ciutat del Mar, Gratinià Baches, La nostra Senyora del Rosari, Clarejar i La Puríssima), ascendint aquest estalvi a un total de 8.069,83 euros. D'aquesta quantitat, com a mesura d'incentiu a l'estalvi de gestió de l'aigua consumida, AGAMED recompensarà cada centre escolar participant amb el 50% del muntant (4.034,9 euros) en forma de material escolar, didàctic o tecnològic.

Finalment, cal destacar que aquest projecte de conscienciació en l'estalvi de l'aigua als centres escolars de Torrevella continuarà fent-se els propers anys gràcies a l'acord entre l'Ajuntament i l'AGAMED.