"Regals amb cor" i "Menús que enamoren", la campanya de Sant Valentí que inundarà els comerços i restaurants de Torrevella

Del 10 al 19 de febrer, ambdós inclosos, es duran a terme ofertes especials als comerços adherits a la campanya
09.02.2023
san Valentin

La Regidoria de Comerç, Hostaleria i Turisme de l'Ajuntament de Torrevella ha presentat la campanya de Sant Valentí 2023 “Regals amb Cor” i “Menús que enamoren” per a les vespres del Dia dels enamorats.

L'objectiu de la campanya és incentivar i dinamitzar l'activitat comercial als establiments de la localitat. Els comerços i els restaurants inscrits a aquesta campanya realitzaran ofertes, promocions i menús especials des del divendres, 10 de febrer, fins al diumenge, 19 de febrer, ambdós inclosos. Els comerços i restaurants adherits se senyalitzaran amb un sticker que es col·locarà a l'aparador perquè els clients els puguin identificar.

COMERÇOS ADHERITS

La regidora de Turisme, Comerç i Hostaleria, Rosario Martínez, i l'assessor de Comerç, José Rubio, han informat a la presentació que s'han inscrit un total de 70 comerços a la campanya, la qual consta de promocions i descomptes especials en articles seleccionats que aniran distingits amb un adhesiu identificatiu amb forma de cor.

A més, per la compra als comerços adherits entraràs al sorteig de 10 vals valorats en 100€ cadascun. Per optar al sorteig, les compres han de ser iguals o superiors a 25€; al mateix comerç s'emplenarà una fitxa amb les dades i es dipositarà a l'Oficina de Comerç, situada al mercat d'abastaments La Plasa . El sorteig es farà el 21 de febrer a través del Facebook de Torrevella Comerç, Hostaleria i Indústria.

RESTAURANTS ADHERITS:

En total són 10 els restaurants que s'han inscrit a la campanya per crear fantàstics i deliciosos menús de Sant Valentí:

-HB Torrevella

-Restaurant Jax Torrevella

-Restaurant Luz del Mar

-Restaurant El Carreró

-Bar Taperia Els Zamoranos

-Restaurant La Mar de Bé

-Restaurant Passeig Beach

-Restaurant A Estribor Puerto

-Restaurant Bianco

-Restaurant Moll

Tot aquest material està disponible a l'oficina de Comerç i Ocupació de Via Pública des d'avui dimecres, 9 de febrer, perquè els comerços en puguin disposar.

El llistat dels comerços i el restaurant de la campanya es poden trobar a les xarxes oficials de l'Ajuntament de Torrevella, a la pàgina web: www.torrevieja.es i, de forma presencial, a l'Oficina de Comerç.