Torrevella acull el XV Campionat d'Espanya de Natació júnior/infantil per federacions territorials

La piscina municipal de mesures olímpiques serà la seu, del 10 al 12 de febrer, d'aquest clàssic al calendari de competició de la RFEN Aquatics
09.02.2023
natación
Gairebé 500 nedadors de 17 clubs procedents de 16 federacions territorials participaran a aquest Campionat d'Espanya

L'Ajuntament de Torrevella i la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) uneixen les seves forces per presentar la 15a edició del Campionat d'Espanya de Natació Júnior/Infantil per Federacions Territorials, del 10 al 12 de febrer del 2023. Un esdeveniment anual d'aquest esport aquàtic i que és tot un referent a nivell nacional, en què col·laboren també la Diputació Provincial d'Alacant i AGAMED.

La regidora d'Esports, Diana Box, i el president de la RFEN, Fernando Carpena, han anunciat que gairebé 500 nedadors (masculins i femenins), en concret 491, de 17 clubs i 16 Federacions Territorials, més Andorra, seran presents a la Piscina Municipal del Palau d'Esports Tavi i Carmona durant tres intensos dies de competició. Un esdeveniment molt destacat del calendari esportiu de l'esport torrevellenc que, a més, es podrà seguir pel Streaming Live de RFEN TV.

El País Valencià, amfitriona d'aquest Campionat d'Espanya, porta una representació de 46 nedadors, superant potències natatòries com la Comunitat de Madrid i Andalusia. La més nombrosa és Catalunya amb dues més, 48. La festa és servida a Torrevella, un paradís del turisme i de l'esport.

Sobre Real Federació Espanyola de Natació

La Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) és l'entitat encarregada d'organitzar els esports aquàtics al nostre país: Natació, Waterpolo, Salts, Natació Artística i Aigües Obertes. Des de la seva constitució el 19 d'abril del 1920, la RFEN s'ha convertit en una de les federacions esportives més premiades amb només 70.000 llicències, encara que més de 1.000 clubs i centres esportius adscrits i 6 especialitats olímpiques.

Al seu palmarès internacional compta amb 16 medalles olímpiques, més de mig centenar de presses mundials i prop de 300 europees. A més de l'alt rendiment esportiu a través del CSD, posa l'èmfasi també en programes d'ensenyament (Nadar es Vida), formació (Escola Nacional d'Entrenadors), medi ambient (StepByWater) o RSC (Associació Espanyola contra el Càncer).

Més informació a: Real Federació Espanyola de Natació (rfen.es) Contacte/s de premsa: Rodrigo Gil-Sabio Director de Comunicació de RFEN Aquatics rodrigogilsabio@rfen.es 672 311 426.