Fito i Fitipaldis desembarca aquest dissabte 11 a l'Auditori Internacional de Torrevella

L'artista ha penjat el cartell de sold out a les 21 ciutats espanyoles d'una gira que finalitza al mes d'abril a Valladolid
10.02.2023
fito

Després de completar la gira nacional més multitudinària fins a la seva finalització, Fito & Fitipaldis es presenta amb un nou format amb tota la banda, fent que el públic pugui sentir tota l'energia i força del directe electritzant del músic bilbaí., que aquest dissabte a les 21,30 saltarà a l'escenari de l'Auditori Internacional, amb les butaques esgotades des del mes de setembre passat.

A més, el públic tindrà la increïble oportunitat d'escoltar cançons del seu darrer disc 'Cada vez cadàver' i els clàssics de la banda, interpretats amb un matís diferent. La gira de teatres i auditoris va començar el 29 d'octubre a Puertollano (Ciudad Real) i recorrerà un total 21 ciutats espanyoles fins al proper mes abril del 2023. Ara, la formació basca, amb el seu carismàtic líder Fito al capdavant, torna a la carretera amb un format molt més íntim que farà que el públic conegui himnes clàssics com 'Soldadet mariner', 'La casa per la teulada', 'Un bon càstig' o la recent 'Les paraules cremen' des d'un prisma diferent, interpretats amb uns arranjaments plens de matisos adaptats per a l'ocasió.

Potent directe en un format molt especial

Sens dubte, és una ocasió única per gaudir d'un dels directes més potents del circuit nacional en un format molt especial. Per això Cabrales incorpora als seus Fitipaldis Jorge Arribas i Diego Galaz (dels seus adorats Fetén Fetén), que, juntament amb Carlos Raya, Javier Alzola, 'Boli' Climent i 'Coki' Giménez. Fito & Fitipaldis torna a aquesta fórmula que tant li agrada a la banda perquè aconsegueix la proximitat i la intimitat que tant enyora el cantant bilbaí. La gira de teatres i auditoris és una ocasió única perquè els seguidors del grup puguin escoltar les millors cançons de Fito & Fitipaldis en un format molt especial.