El III Concurs Nacional de Teatre Aficionat "Raúl Ferrández" se celebrarà del 21 al 25 de març

A aquesta tercera edició s'han presentat un total de 57 companyies procedents de 23 províncies espanyoles, augmentant més del doble de participants respecte de l'any anterior
15.02.2023
cartel_teatro_raul_ferrandiz_torrevieja_2023
El lliurament de premis se celebrarà al Teatre Municipal el dilluns, 27 de març, fent-lo coincidir amb el Dia Mundial del Teatre, on a més del lliurament de premis es farà la lectura del manifest del Teatre 2023

El III Concurs Nacional de Teatre Aficionat “Raúl Ferrández”, que se celebrarà entre els dies 21 i 25 de març al Centre Cultural Verge del Carme, a les 20:30 hores (entrada gratuïta fins a completar aforament) ha donat a conèixer els grups seleccionats per a aquesta edició, havent-se presentat un total de 57 companyies de tot Espanya, augmentant més del doble de participants respecte a l'any anterior.

Les propostes han arribat de 23 províncies espanyoles, des de La Rioja, Badajoz, Pontevedra, Toledo, Conca, Ciudad Real, Osca, Saragossa, Terol, Zamora, Burgos, Palència, Lleida, Barcelona, Múrcia, Castelló, València, Alacant, Madrid, Sevilla, Cadis, Còrdova i Almeria. Un creixement altament significatiu, degut principalment a les millores de condicions de les bases, que des de l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” aquest darrer any ha realitzat perquè, d'aquesta manera, el Concurs de Teatre Aficionat “Raúl Ferrández” en tingui una més rellevància a tot el panorama nacional.

Sent entre totes les propostes presentades les següents seleccionades:

  • Dimarts, 21 de març, actuarà la companyia Grup de Teatre Tejuba, de les Torres de Cotilla (Múrcia), amb l'espectacle “L'Eunuco”.
  • Dimecres, 22 de març , actuarà la companyia Teatro RyD – Doble R Teatro, d'Alacant, amb l'espectacle “Las Cuatro Torres”.
  • Dijous, 23 de març , actuarà la companyia Un Regne per un Teatre, de Madrid, amb l'espectacle “Quan morim al president?”.
  • Divendres, 24 de març, actuarà la companyia Homero Teatro, de Sevilla, amb l'espectacle “La Classe Morta”.
  • El dissabte, 25 de març, actuarà la companyia Agrupació teatral de Sabiñánigo (Osca), amb l'espectacle “Toc, Toc”.

El lliurament de premis se celebrarà al Teatre Municipal el dilluns, 27 de març, a les 20.00 hores, fent-lo coincidir amb el Dia Mundial del Teatre, on a més del lliurament de premis es realitzarà la lectura del manifest del Teatre 2023.

L'acte de lliurament de premis serà amb entrada gratuïta, i es podran adquirir les invitacions a: https://www.entradasatualcance.com/tickets-dia-internacional-del-teatro#/sell/events/9073/sessions/14366 .

Desitjosos de començar amb la “SETMANA GRAN DEL TEATRE A TORREVELLA” des de l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” a tota la ciutadania a participar-hi amb la seva presència a cadascun dels diferents espectacles seleccionats.