El musical Creu de navalles, el darrer Mecano arriba a Torrevella de l'11 al 14 de maig

Després de Madrid i Barcelona, Torrevella es converteix a la primera ciutat d'Espanya a acollir el gran musical de Mecano
21.02.2023
metano

La ciutat de Torrevella torna a comptar amb un musical de la mà de Cultura Torrevella, després de l'èxit de The Hole X, i que avança l'anunci del nou quadrimestre que llançaran el proper mes des de la regidoria de Cultura. Aquesta vegada arriba una producció basada en la història de Mecano i tot el seu repertori d'èxits, amb un equip de més de 100 persones de la productora Vertigo 360, i que interpretaran 35 dels seus temes més coneguts. Una oportunitat de gaudir d'un musical produït per Gonzalo Pérez, un dels productors més prestigiosos de país, amb un llarg historial de reconeixement i premis de tota mena, i que al març farà 3 anys des de la seva estrena i porta més de 150.000 assistents a funcions.

Cruz de Navajas suposa, a més, la creació d'un nou gènere dins de l'espectacle musical, perquè, per primera vegada, no es fa servir una història argumental per unir cada tema, sinó que cada un es transforma en un univers i història particular. És un espectacle únic. Un sorprenent i trencador format audiovisual, on s'escolten i es recreen els grans temes de Mecano, interpretats cadascun amb originals i sorprenents posades en escena, gràcies a una avançada tecnologia, i al talent i la sensibilitat més exquisida.

L'escenografia dissenyada específicament per a Cruz de Navajas, és un dels elements fonamentals de l'espectacle, no només pel formidable impacte visual que produeix l'espectador, sinó per la seva importància com a complement de cada número, i acompanya de manera visible cada peça musical.

Això és possible gràcies a les pantalles led d'alta resolució. Part de la creació de Cruz de Navajas, és el rodatge de vídeos en 4 i 8k, que es projecten a les pantalles per acompanyar alguns temes, i que podrien ser dignes finalistes de qualsevol festival de curts. Aquestes pantalles, de més de 100m2, tenen la peculiaritat de ser transparents, cosa que permeten a més jugar amb els elements de l'escenari, mostrant en funció del número, cosa que queda davant o darrere.

Les entrades es troben ja a la venda a la web www.culturatorrevieja.com