Necessitat de Ciberseguretat a la Transformació Digital

21.02.2023
Foto Noticia Ciberseguridad
El Cicle Smart Digital neix des de la col·laboració de diferents col·legis professionals amb la visió de destacar la necessitat de la digitalització en tots els àmbits. L'objectiu del Cicle Smart Digital és donar a conèixer les tecnologies habilitadores, mostrar casos d'èxit, identificar el talent digital i impulsar la maduració digital de les organitzacions.

Els assistents són professionals del sector, empreses de tots els àmbits i responsables de ladministració pública. Aquesta diferència d'opinions generarà l'exposició i el debat sobre diverses maneres d'afrontar una mateixa problemàtica, a més d'aportar les claus per a les possibles solucions. És per això que cada mes gaudim d'una taula de debat, que organitzarà una escola professional, segons el sector sobre el qual es destini la temàtica.

Des del Col·legi Oficial i Associació Valenciana de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació, tractarem, dins del sector de les telecomunicacions, el tema de la ciberseguretat. El colofó final després dels diferents cicles curts organitzats a diferents punts del territori de la CV serà un congrés on s'aglutinaran tots els temes destacables tractats des dels diferents àmbits professionals.

Programa

"El paper de la Ciberseguretat en el camí a la Transformació Digital"
  • Carolina Villalobos , Comissionada de Digitalització i Ciberseguretat de la Generalitat Valenciana
  • Mario Trigueros , Gerent Tècnic de la Unitat de Ciberseguretat de Nunsys
  • Juan Mármol , Director d'Aliances d'ISACA València
"Ciberseguretat per a PIMES"
  • Jesús Amorós , Cybersecurity Manager a SECRON Ciberseguretat

Podeu inscriure's al següent enllaç .