El multiintrumentista, Jorge Lorente Picó, serà el protagonista de la segona edició del “Concert en Família”

Un conte musicalitzat que comptarà amb la participació de l?Orquestra Simfònica de Torrevella i la veu de David Lorenzo, encarnant l?esperit de la música
06.03.2023
instrumentista

El regidor d'Educació, Ricardo Recuero, amb la presidenta de l'Orquestra Simfònica de Torrevella (OST), Mamen Mateo, el director de l'OST, José Francisco Sánchez, i acompanyats de Jorge Lorente Picó, multiinstrumentista, i David Lorenzo, narrador de l'obra, han presentat la segona edició del Concert en Família, que tindrà lloc aquest proper diumenge, 12 de març, a l'Auditori Internacional de Torrevella, a les 12.00 hores.

Aquesta segona edició serà un conte musicalitzat que pretén portar tots els assistents a un viatge inoblidable. A través del narrador, que encarna l'esperit de la música, explicarà la història d'un nen que té inquietuds musicals però que no sap quin instrument triar. Picó, el multinstrumentista serà l'encarregat de donar vida a aquest nen que demanarà desitjos a l'esperit de la música per saber tocar bé cada instrument que triï.

La finalitat del Concert en Família és apropar als més petits la música clàssica i, especialment, les orquestres simfòniques. L'objectiu d'aquesta iniciativa no és cap altre que despertar, entre els joves, el desig d'aprendre a tocar un instrument. “Per nosaltres és un luxe comptar amb l´Orquestra Simfònica de Torrevella per a aquest projecte. Més encara quan estem davant d'una de les millors de la nostra província”, han estat les paraules del regidor d'Educació, Ricardo Recuero.

"Des de l´Orquestra Simfònica volem dedicar aquest concert a Tomás Ballester, en estar també involucrat en aquest projecte", han estat les paraules del mestre José Francisco Sánchez. Les entrades gratuïtes ja estan disponibles a través de la web entradasatualcance.com ia la taquilla del Teatre Municipal.