Lliurats els diplomes dels cursos d'espanyol per a residents internacionals

Les persones que participen a Aquests cursos són residents que procedeixen de diverses nacionalitats i cultures com ucraïnesos (que en aquesta edició han augmentat considerablement) russos, romanesos, marroquins o algerians
07.03.2023
diplomas cursos

La Regidoria de Residents Internacionals de l'Ajuntament de Torrevella, que dirigeix Gitte Lund, ha fet entrega avui al matí dels diplomes que acrediten la participació a la III edició de cursos d'espanyol per a residents internacionals empadronats a la nostra ciutat, que organitza l'Ajuntament de Torrevella.

Al voltant de 100 residents estrangers han rebut a l'auditori del Centre Cultural Verge del Carme els diplomes de mans del responsable de l'Oficina d'Atenció al Resident Internacional (OARI), Jean Paul Mulero. A més de les classes teòriques, els alumnes i les alumnes dels cursos han realitzat visites a llocs emblemàtics de la localitat i desenvolupen diverses activitats per interactuar amb la ciutadania.

Les classes han estat impartides a les dependències del Centre d'Estudis Königin de Torrevella, i ha tingut una durada de 10 setmanes en mètode intensiu.

Cal destacar que aquests cursos d'alfabetització i de nivell mitjà i bàsic d'espanyol ajuden els residents internacionals en la seva formació i integració a la societat torrevejense, i l'objectiu principal dels cursos és proveir-los d'eines suficients per a una integració adequada a la nostra ciutat. Les persones que hi participen són residents que procedeixen de diverses nacionalitats i cultures com ucraïnesos (que en aquesta edició han augmentat considerablement) russos, romanesos, marroquins o algerians.