La regidoria de Festes organitzarà un homenatge a la Fira de Maig al Parc de l'Estació, de l'11 al 14 de maig

El Parc de l'Estació comptarà amb una mateixa ambientació musical que donarà so a tot el recinte, així com una il·luminació decorativa d'acord amb aquest homenatge
15.03.2023
feria de mayo

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torrevella està ultimant els detalls per començar a organitzar un “Homenatge a la Fira de Maig”, que se celebrarà coincidint aproximadament amb les dates en què s'hagués celebrat la Fira que aquest any no podrà tenir lloc degut a les obres del recinte portuari.

Segons informa la regidora de Festes, Concha Sala, aquest homenatge a la Fira de Maig tindrà lloc al Parc de l'Estació des de dijous a la tarda, 11 de maig, finalitzant a primeres hores de la tarda del diumenge, 14 de maig. Seran instal·lades set petites casetes decorades a l'estil andalús “amb els col·lectius locals que habitualment participen a la Fira i han volgut que no passi de llarg aquest any sense fer una picada d'ullet a aquesta popular festa que té tant arrelament a Torrevella”, ha assenyalat Concha Sala . En aquest sentit, l´edil destaca la importància del món local de les acadèmies i escoles de dansa que podran oferir els seus muntatges i coreografies de fira que cada any preparen. Per això serà instal·lat un escenari que acollirà les actuacions de les escoles, “QK”, “Arantxa Blanco”, “Paya´s”, “Mery Dance Academy”, “Souldance” i l'Escola Municipal de Dansa.

El Parc de l'Estació comptarà amb una mateixa ambientació musical que donarà so a tot el recinte, així com també es prepara una il·luminació decorativa d'acord amb aquest homenatge.