Torrevella comptarà amb la pista més gran de Pump Track del món completament asfaltada

Amb una superfície de 4.200m2 i tres nivells per practicar aquest esport que cada dia suma més adeptes
24.03.2023
pump track

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i el regidor de Parcs i Jardins, Antonio Vidal, han visitat avui al matí l'avenç de les obres del parc La Siesta. Amb el cap d'obra de construccions URDECON, José Manuel Fernández, i el director tècnic de la construcció de la pista de Pump Track, Christian Tidow, han comprovat, de primera mà, l'avançat estat en què es troba l'obra.

El director tècnic de la pista de Pump Track ha volgut destacar que “estem davant de la pista completament asfaltada més gran del món, pionera a Espanya. Un cop estigui acabada tindrà el doble de superfície, permetent que els aficionats de qualsevol esport de lliscament sobre rodes puguin utilitzar i gaudir aquesta pista. Suposà un abans i un després al nostre país”.

La superfície final serà de 4.200m2 , dividit en tres nivells que són: especialista/avançat, intermedi i nivell infantil. El recorregut tindrà una superfície longitudinal de 300 metres per a la pista avançada, 180 metres per a la intermèdia i de 60 metres per a la infantil. A més, un cop finalitzat l'asfaltat de la pista, estarà pintada amb diferents colors per diferenciar els nivells, així com el sentit de la mateixa.

Eduardo Dolón ha volgut destacar el gran treball que s'està fent per a la creació de la pista, la qual està previst que estigui acabada per a la segona quinze del mes de maig, molt abans de la previsió inicial en què es treballava. Així mateix, la resta del parc també està avançant a bon ritme, per la qual cosa “la setmana que ve ja es veuran finalitzats alguns dels treballs de la part superior del parc. Tal com vam indicar quan van començar les obres, l'objectiu és que el parc, totalment, estigui finalitzat per a aquest estiu, i s'està complint”, ha indicat el primer edil.

Per la seva banda, el regidor de Parcs i Jardins, ha volgut reconèixer i posar en valor la feina que les dues empreses estan realitzant per, no només tenir les obres acabades com més aviat millor, sinó pel seu compromís amb aquest projecte, l'afecte i la professionalitat que hi estan posant. “Estem davant d'un dels projectes més importants i atractius del municipi, que es convertirà en una gran zona de multiesport”, ha ressaltat Antonio Vidal.

El Parc La Siesta disposarà, a més de la pista de Pump Track, d'una zona Agility per a gossos grans i una altra per a petits, una gran zona central que divideix el parc amb dues places circulars, circuits de patinatge, jocs infantils, zones biosaludables, pista de patinatge, pista d'hoquei, futbol, bàsquet, futbol sala, pistes de petanca, zona de calistènia, carril bici, així com tres pistes de pàdel, convertint-lo al primer parc de Torrevella que comptarà amb pistes per gaudir d'aquest esport tan de moda.