Demà comencen els treballs de manteniment de l'enllumenat de la N-332 al seu pas per Torrevieja

Aquesta actuació consistirà en la reparació dels punts de llum apagats a la N-332, en concret al tram que discorre entre La Veleta i La Mata
26.03.2023
alumbrado

La regidora de Qualitat dels Serveis Urbans, Sandra Sánchez, informa que demà dilluns, 27 de març, es duran a terme treballs de manteniment de l'enllumenat de la carretera N-332 al seu pas per la nostra ciutat, els quals corresponen a una actuació emmarcada dins del Servei de Manteniment i Conservació de l'Enllumenat Públic del terme municipal de Torrevella, contracte dut a terme per l'empresa SICE com a contractista de l'Ajuntament.

Aquesta actuació, afegeix Sandra Sánchez, consistirà en la reparació dels punts de llum apagats a la N-332, en concret en el tram que discorre entre La Veleta i La Mata des del PK 53+900 al 62+400. Durant l'actuació, es substituiran les làmpades de 250 W de vapor de sodi a alta pressió que es troben apagades.

Per a la realització dels treballs, la durada prevista dels quals serà de tan sols tres dies, s'ha sol·licitat autorització a la Unitat de Carreteres d'Alacant ia la Direcció General de Trànsit (DGT), notificant-se l'abast dels treballs per aplicar una senyalització correcta en la via, de manera que es compleixin les mesures de seguretat necessàries i pertinents. Amb aquesta actuació, conclou l'edil de Qualitat dels Serveis Urbans, la carretera recuperarà els nivells habituals d'il·luminació, la qual cosa redundarà en la seguretat viària per a tots els conductors.