Pantomima Full desembarca a Torrevella

29.03.2023
pantomima full
El duo còmic és el primer avenç de la nova programació de Cultura Torrevella per al proper quadrimestre, amb la seva representació “Al cap era espectacular”, el 19 de maig

Amb una programació per la qual han passat el Comandant Lara o Ismael Lemais i la Kiskillosa, i amb Martita de Graná i Ángel Martín en cartellera, Cultura Torrevella torna a apostar per còmics de renom nacional per al Teatre Municipal. Aquesta vegada serà Alberto Casado i Rober Bodegas, que han passat de fer vídeos curts a les xarxes socials a les taules de l'escenari, tots dos formen Pantomima Full.

Un duet còmic que interpreta arquetips subtils i tronxants en vídeos curts, massivament compartits a les xarxes socials. Tenen el superpoder de sintetitzar qualsevol aspecte de la societat en 50 segons. Les seves paròdies són molt reals i tiren sobretot estereotips (el canallita, el runner…) i juguen amb el postureig, molt postureig. Riuen de les tragèdies de la seva generació amb un humor molt seu: absurd, àgil, directe i breu.

El segon xou de Pantomima Full des que van saltar a la fama, amb què estan omplint tots els teatres nacionals. Com els mateixos Rober Bodegas i Alberto Casado afirmen, ni ells s'imaginaven que els vídeos d'un minut donarien per tant. Però aquí hi són. Si et vas quedar amb les ganes de veure el seu primer xou, dos xavals odiant tot el que els envolta i fent esquetxos sobre això.

Aquest espectacle serveix d'avançament de la programació del proper quadrimestre, que es presentarà d'aquí a uns dies, i que culminarà el primer any del projecte Cultura Torrevieja. El proper 19 de maig, a les 20:30 hores, podran gaudir de Pantomima Full i els seus “atacs d'humor” al Teatre Municipal de Torrevella. Aconsegueix les entrades des d'aquest dijous 30 de març, a les 12:00 hores